Ryfylkespillet

I regi av Ryfylke Livsgnist AS kan vi tilby dette morsomme og engasjerende spillet. Her er Ryfylke blitt til et 24 kvm stort spillebrett, hvor 2-4 lag kjemper mot hverandre for å vinne flest poeng i form av tomater. Foruten å bli litt bedre kjent med Ryfylke på et artig vis, er dette et ypperlig verktøy til lagbygging. Går man for seier i dette spillet er det viktigte å stå på for laget samt vise evne til innovasjon og strategisk rette avgjørelser. Spillet passer selv om man er få eller mange deltakere, og det vil alltid være 2 instruktører som kvalitetssikrer oppgaveløsningene og deler ut tomat-poengene.

Ta kontakt for tilbud

Sport og spill

Som et flerbruksområde, har vi mulighet for å rigge opp for aktiviteter som: fotball, volleyball, badminton, crocket og kubb. Dette vil da være tilgjengelig for dere under hele oppholdet.

Pris: kr 1900,-

Vi kan også arrangere konkurranser og turneringer, ta kontakt for et tilbud.

Omvisning på gården

Det har vært drevet gårdsbruk på Kalvøy gjennom 300 år. Gjennom generasjonene har driften forandret seg mye. Vi vil nevne husdyrhold, jakt & fiske, grønnsaker, frukt, bær, blomsterdyrking, torghandel i Stavanger og veksthusproduksjon. Familien Middelthon som, ved en tilfeldighet, overtok øya i 1880, har siden drevet og utviklet allsidige driftsformer på gården. Det er i dag 5. generasjon som driver gården. Dere vil få en guidet omvisning på gården, både fra herskapelighet til hverdagslig slit, med historikk om øya og om folk og levevis gjennom tidene, hvor all kommunikasjon og varestrøm har foregått sjøveien. Vi har også tatt vare på en del gamle gårdsgjenstander som vises frem i løpet av rundturen. Et lite stykke Stavanger.

Tidsforbruk ca. 1 time.
Pris: kr 2000,-