Opplevelser og aktiviteter

Vi tilbyr både innendørs og utendørs aktiviteter, på land og i vann, som er godt mottatt av våre gjester.

Flere av disse tjenestene leveres av samarbeidende virksomheter, som vi leier inn etter deres ønsker. Se også tre av våre utvalgte aktiviteter under topp-banneret til denne siden.

Utover dette skaffer vi gjerne konferansier, kåsør, sangfugl eller humorist. Vi formidler også opplæring innen førstehjelp og brann.

Ta kontakt, så hjelper vi til med å lage et opplegg som passer for deg.

Alle priser er inkl. mva.

 

Innendørs aktivitetshage

Et 800 kvm drivhus med beplantning og aktivitet. Her er det 9 hulls minigolf bane og øvelser/konkurranser som tandemski, drakamp, darts, koordineringsoppgaver m.m. Kanskje er det også modne druer å kunne smake på. Teambuildingen blir ikke ødelagt om det skulle være regnvær. Mulighet for belysning og oppvarming.

 

Generelt 2 timers opplegg: kr 300,- pr. person.

Aktivitetsløype

Mye brukt i forbindelse med teambuilding. Her deles gjestene inn i grupper, som skal forsere en rundløype i terrenget og finne poster med oppgaver. Oppgavene er av forskjellig art innen samspill, kunnskap og ferdigheter. Vi har mulighet for å tilpasse innholdet. Vi kan nevne: pil og bue, kreativ bygging, øksekast, orientering, balansehinder osv. Gruppene konkurrerer mot hverandre, og en oppsummering kårer den vinnende gruppa.

Tidsforbruk ca. 2 timer.Pris: kr 300,- pr. person

Omvisning på gården

Det har vært drevet gårdsbruk på Kalvøy gjennom 300 år. Gjennom generasjonene har driften forandret seg mye. Vi vil nevne husdyrhold, jakt & fiske, grønnsaker, frukt, bær, blomsterdyrking, torghandel i Stavanger og veksthusproduksjon. Familien Middelthon som, ved en tilfeldighet, overtok øya i 1880, har siden drevet og utviklet allsidige driftsformer på gården. Det er i dag 5. generasjon som driver gården. Dere vil få en guidet omvisning på gården, både fra herskapelighet til hverdagslig slit, med historikk om øya og om folk og levevis gjennom tidene, hvor all kommunikasjon og varestrøm har foregått sjøveien. Vi har også tatt vare på en del gamle gårdsgjenstander som vises frem i løpet av rundturen. Et lite stykke Stavanger.

Tidsforbruk ca. 1 time.Pris: kr 2000,-

Sport og spill

Som et flerbruksområde, har vi mulighet for å rigge opp for aktiviteter som: fotball, volleyball, badminton, crocket og kubb. Dette vil da være tilgjengelig for dere under hele oppholdet.

Pris: kr 1900,-

Vi kan også arrangere konkurranser og turneringer, ta kontakt for et tilbud.

Ryfylkespillet

I regi av Ryfylke Livsgnist AS kan vi tilby dette morsomme og engasjerende spillet. Her er Ryfylke blitt til et 24 kvm stort spillebrett, hvor 2 – 4 lag kjemper mot hverandre for å vinne flest poeng i form av tomater. Foruten å bli litt bedre kjent med Ryfylke på et artig vis, er dette et ypperlig verktøy til lagbygging. Går man for seier i dette spillet er det viktigste å stå på for laget samt vise evne til innovasjon og strategisk rette avgjørelser. Spillet passer selv om man er få eller mange deltakere, og det vil alltid være 2 instruktører som kvalitetssikrer oppgaveløsningene og deler ut tomat-poengene.

Ta kontakt for tilbud

Skjærgårdssafari

Vi kan anbefale en båttur langs øyene i Stavanger, som en opplevelse på vei til et arrangement hos oss. Som et tilbud til våre gjester, oppretter vi gjerne kontakt med aktører som driver med dette, og skaffer båt etter ønske.

Ta kontakt for tilbud

"Amazing cultural experience with adventure"
Juni 2017