selskap, mat og drikke

Selskap

Vi arrangerer ditt selskap (firmafest, merkedag etc.), på dagtid eller som kveldsarrangement. I tillegg til store uteområder, har vi et hovedlokale med plass til 100 personer og 3 stk grillhytter med plass til 25 personer i hver, som alle gir en hyggelig atmosfære for arrangementet.
Vi kan også dekke bord utendørs, på plen eller svaberget om du skulle ønske det For enda større grupper har vi god plass til å utvide med selskapstelt. 

PRIS = MAT OG DRIKKE + TRANSPORT + (EVENTUELL AKTIVITET)
Vi foreslår gjerne et opplegg etter budsjett
Se vår meny og priser, eller ta kontakt for et tilbud. 

 

Opplev mer:
Best utbytte av et selskap får man ved samtidig å velge litt aktivitet og underholdning.
Ved å klikke på «Opplevelser og aktiviteter» vil du se hvilke løsninger vi kan foreslå.
Vi skreddersyr også gjerne et opplegg som passer for deg.Meny

Last ned meny her
Se også drikkemeny her

 

 

Om Highland Cattle (Skotsk Høylandsfe)

 

 

Skotsk Høylandsfe har navnet sitt fra det skotske høylandet og er en hardfør storferase. Til Norge kom de første dyrene i 1993.  Dyrene er flotte å se på med sin lange og rufsete pels, kraftige horn og pannelugg. Overpelsen verner mot regn, og underpelsen holder på varmen. Den gode pelsen gjør at dyrene trives ute året rundt. De har tilgang til ly, men trives best ute hele tiden.  Skotsk høylandsfe har ikke vært utsatt for sterk seleksjon for produksjonsegenskaper, og har av den grunn sine naturlige instinkter mer i behold enn de mer intensivt avlede rasene. De er flokkdyr og oksen er flokkens overhode. Innen flokken er det en sterk rangordning men hele flokken verner om kalvene. Kyrne har et sterkt morsinstinkt og passer godt på kalvene sine. Dyrene er flinke landskapspleiere. De spiser blader, kvister og gress, og einer. Menyen deres likner på elgens, og kjøttet får derfor en anelse viltsmak på grunn av maten de spiser. Kjøttet er marmorert, det betyr at fettet ligger isprengt i kjøttet som blir saftig og godt.


Dyrene har godt lynne og er greie å ha med å gjøre, men de liker best å ha en viss avstand til mennesker og lar seg helst ikke klappe. Å gå inn i flokken kan være farlig. Dyrene har en litt sky natur, og man må respektere at de ønsker å holde litt avstand.  Noen er likevel frempå og kommer gående når de ser oss. Med litt god lokkemat, følger de på når vi skal bytte beite.

Kalvøy Maritime Park

 

Tlf: 92 85 11 30
post@kalvoyparken.no

Kalvøyparken på Facebook