Velkommen til oss

VELKOMMEN TIL KALVØYPARKEN

- Tilbake til naturen

 

Skjærgårdens selskapslokaler og aktivitetssted

 

Blant de små øyene i Stavangers skjærgård, like utenfor sentrum, ligger Kalvøy. En idyll med sine grønne plener og skoger helt ned til sjøkanten. Stillheten forstyrres kun av bølgeskvulp og fuglesang, og man har kun (god) utsikt til den travle bykjernen. Her behøver du ikke å stille i skjørt eller skjortesnipp. Det er mennesket, naturen og opplevelsen som teller. Vi kan tilby selskaps-, konferanse- og aktivitetsturer på dagtid eller som kveldsarrangement.

Våre lokaler er bygget i tjærebehandlet villmarkstømmer, og materialene er av trær som er hugget og saget på øya. Det opparbeidede arrangementsområdet strekker seg like ned til svaberget og sjøkanten.

Standard lokaler en spisesal med plass til 100 personer og i tillegg 3 stk paviljonger med plass til 25 personer i hver, som gir en hyggelig atmosfære for selskapet. For enda større grupper har vi god plass til å utvide med selskapstelt. Vi kan også dekke bord utendørs, på plen eller svaberget, om du skulle ønske det.

I forbindelse med et arrangement hos oss kan vi tilby attraktiv aktivitet og underholdning, for best mulig utbytte for utflukten.

Alle besøk må avtales på forhånd.

Nyheter

 

Kajakkturer fra Kalvøy

Vi har innledet et samarbeid med Rogaland Aktiv.
De arrangerer kajakkurs og -turer i Stavangers skjærgård.
Les mer om kajakk turpakker fra Kalvøy.

 

 

Plommedrøm på Kalvøy

Årets meny er oppdatert. 
Vi presenterer blant annet en herlig to-retters middag, 
som inkluderer årets nye dessert, Plommedrøm. Les mer i vår meny.

 

 

Kalvøy Maritime Park

 

Tlf: 92 85 11 30
post@kalvoyparken.no

Kalvøyparken på Facebook